Tetra Pleco Tablets foderpiller

juli 11, 2022
Visninger: 85
Id: 4711
Media
Indtast Navn: Tetra Pleco Tablets foderpiller
Vægt: Økonomipakke: 6 x 275 piller
Tilstand: Helt ny
Kategorier:   
Beskrivelse:

De nye Tetra Pleco foderpiller giver variation og sund ernæring til dine fisk. Pellets opløses hurtigt, hvilket giver en hurtig og nem måde at fodre dine fisk på. Pellets er lavet i to farver, hver med forskellige foderblandinger, der giver variation og sund næring. Pillen synker hurtigt og opløses hurtigt, hvilket sikrer hurtig og nem fodring. Den nye Multi Tablet-formel har sund spirulina for at understøtte din fisks sundhed. Stabiliseret C-vitamin giver et godt immunsystem, sund vækst og vitalitet, samtidig med at det kun indeholder værdifulde alger. Pellets er let fordøjelige, hvilket fremmer din fisks generelle sundhed. Pellets accepteres let af fisk og nyder høje acceptgrader. Pellets er langtidsholdbare og giver stor værdi for pengene.

De nye Tetra Pleco foderpiller bliver hurtigt bløde og bliver derfor ofte spist af fisk. Grøntsagsfoder, artsrigtig ernæring til planteædende fisk som havkat og smaragder.

De nye Tetra Pleco foderpiller kommer i to farver med to forskellige foderblandinger på hver side. Variation og sund ernæring til dine fisk - alle fordele på et øjeblik:

Nyt: samme indhold som Tetra PlecoMin foderpiller, nye og større piller, der synker hurtigt og opløses hurtigt
Pillerne har en Multi Tablet-formel med sund spirulina for at hjælpe med at understøtte et godt immunsystem, sund vækst og vitalitet - stabiliseret C-vitamin for et stærkt immunsystem, godt helbred, vækst og vitalitet.
Indeholder kun værdifulde alger for at fremme din fisks generelle sundhed - let fordøjelige, så dine fisk kan spise det hurtigt.
Holder længe, ​​så du ikke behøver at bekymre dig om at fodre dine fisk igen snart.

Send ny anmeldelse

Planlæg en prøvetur
[dhvc_form id="2578"]
Ansøg om TradeIn hos os
[dhvc_form id="2578"]
Send dit tilbud
Send besked