Greenwoods Dværgkaninfoder

juli 12, 2022
Visninger: 77
Id: 4785
images
images
thumbnailthumbnail
Indtast Navn: Greenwoods Dværgkaninfoder
Vægt: 4 x 3 kg
Kategorier:   
Beskrivelse:

Forkæl din dværgkanin med et innovativt og artskorrekt, førsteklasses foder. Det naturlige Greenwoods dværgkaninfoder er formet som All-in-One græspiller og er særligt tilpasset gnaveres ernæringsfysiologiske behov. Græspillerne (heucops) forsyner din dværgkanin med alle de nødvendige næringsstoffer og vitaminer og garanterer dermed en afvejet ernæring. Den rige smag af de friske urter og saftige enggræs bibeholdes i kraft af den skånsomme fremstillingsprocess.

Giv din dværgkanin et naturligt og sundt foder med Greenwoods. Greenwoods består hovedsageligt af saftige, grønne planter, græs og aromatiske urter. Den store fiberandel på 18% fremmer marsvinets fordøjelse. Med B-vitamin for en optimal dannelse af blindtarms-afføringen. Derudover sørger græspillernes særlige fiberstruktur for en optimal hvæsning af tænderne. Greenwoods dværgkaninfoder udgør artskorrekt ernæring uden tilsætning af sukker, aromaer, antioxidanter, farve- eller konserveringsstoffer.

Greenwoods dværgkaninfoder er anderledes end mange andre typer dværgkaninfoder. Det særlige ved Greenwoods er All-in-One græspillerne, som fremstilles med en innovativ ekstruderings-metode. Ved at kontrollere temperatur og vandtilførsel bliver stivelsen skånsomt spaltet og er dermed nemmere at fordøje. Sådan skabes et naturligt produkt af højeste kvalitet, som forsyner dværgkaniner optimalt med alle vigtige vitaminer og næringsstoffer.
Dværgkaniner spiser normalt først det, de bedst kan lide, og lader resten af de vigtige næringsbestanddele ligge. Ofte fravælges de sunde ingredienser, hvilket modvirker en afvejet og komplet næringsoptagelse. Med All-in-one græspillerne fra Greenwood er selektiv spisning ikke mulig, hvilket sikrer at dværgkaninerne ernæres korrekt.

Greenwoods All-in-One græspiller har en høj accept og spises gerne af dværgkaniner.

Fordelene ved Greenwoods dværgkaninfoder:

All-in-One græspiller forhindrer selektiv spisning og frasorteringen af forskellige næringsbestanddele. På denne måde sikres en komplet optagelse af vitaminer og næringsstoffer.
18 % råfiberindhold sørger for optimal hvæsning af gnavertænderne og dermed en kontinuerlig tandpleje.
Et udvalg af forskellige urter og græs giver Greenwoods dværgkaninfoder en ekstra aromatisk smag, som bibeholdes pga. den skånsomme fremstillingsmetode.
Omega 3+6 fedtsyrer og B-vitaminet i ølgæren sørger for en glansfuld pels og sund hud.
Vitaminer, mineralstoffer og sporelementer styrker immunforsvaret og celle-stofskiftet
Yucca Schidigera reducerer lugte fra afføring og urin på en naturlig måde
Høj accept pga. den aromatiske smag af enggræs og friske urter
Naturlig og artskorrekt ernæring, fordi Greenwoods fremstilles uden sukker, antioxidanter, aromaer, farve- og konserveringsstoffer
I samarbejde med dyrlæger har Greenwoods udviklet et artskorrekt og naturligt foder til dværgkaniner for et langt og sundt liv

Kontakt information
telefon: 28453058
Adresse: jernaldervej .aarhus8210

Send ny anmeldelse

Planlæg en prøvetur
[dhvc_form id="2578"]
Ansøg om TradeIn hos os
[dhvc_form id="2578"]
Send dit tilbud
Send besked